Letöltések

elvalaszto-arnyek

Innen indulva jelenleg letölthet Epilog drivereket, firmwaret, programokat, gépkönyveket.

Driver, firmware, és programok:

  • A jelenleg gyártott gépcsaládok: Zing, Legend, Fusion, FiberMark minden tagjához elérhető driver Windows® XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 - 32 és 64 bites operációs rendszerek alá, továbbá minden géphez az Epilog Job Manager program, valamint minden géphez minden teljesítményre a sok-sok anyagot tartalmazó megmunkálási beállítás adatfájlok. Szintén letölthető a megmunkálási beállítás adatfájlokat az újabb driverekhez konvertáló program. Erre akkor lehet szükség, ha valaki nagyon régi drivert használ, aminek a .dat fájlja már nem kompatibilis az újabb driverekével.
  • A már nem gyártott gépek közül a Legend 36EXT modellhez ugyanúgy minden elérhető mint a jelenleg gyártott gépcsaládok gépeihez. A már nem gyártott: Legend EX / TT, Legend 32 / 24, Profile, Radius, Summit, Express gépekhez csak driver tölthető le Windows® XP / Vista / 7 - 32 bites operációs rendszerekhez.
  • A jelenleg gyártott gépcsaládok: Zing, Legend, Fusion, FiberMark minden tagjához elérhető folyamatosan fejlesztett firmware, melyet közvetlenül a printer driverből lehet a gépekre küldeni.
  • A már nem gyártott gépek közül a Legend 36EXT, Legend EX / TT, Legend 32 / 24 gépekhez áll rendelkezésre firmware, melyet a Legend 36EXT modell esetén közvetlenül a printer driverből lehet a gépre küldeni. A felsorolt többi modell esetén segédprogrammal lehet a firmwaret frissíteni, mely szintén letölthető.

Driver és .dat konverter, Epilog Job Manager program, firmware és a régi gépekhez Flashmaster program letöltése innen:

Bár az oldal angol nyelvű, de aki egyáltalán nem ért semmit angolul, az is könnyedén elboldogulhat. A képek alapján ki kell választani, milyen géppel rendelkezünk, majd a képre kattintva továbbjutunk az adott géphez elérhető letöltésekhez, melyek a nevük, számuk, és dátumuk alapján egyértelműen azonosítható.

A jelenleg gyártott gépek, és a már nem gyártott Legend 36EXT modell esetén feliratkozhatunk az új driver és firmware értesítésre!

Használati utasítások:

  • A jelenleg gyártott: Zing, Mini / Helix, Fusion, Fusion Dual Source, FiberMark, FiberMark Fusion gépek mindegyikéhez letölthető gépkönyv.
  • A már nem gyártott gépek közül a: Legend EXT, Legend EX / TT, Legend 32 / 24, Radius modellekhez tölthető le gépkönyv.

Gépkönyvek letöltése innen: