Epilog Fusion lézergravírozó gép / lézervágó gép család – Választható lézerforrások

elvalaszto-arnyek

RF gerjesztésű CO2 lézerforrás

A zárt rendszerű, léghűtéses, RF gerjesztésű, 10.600nm hullámhosszúságú, infravörös lézersugarat előállító lézerforrás alkalmas sokféle anyag gravírozására, jelölésére, vágására.

A lézerforrásban alkalmazott, a szokásosnál nagyobb gáznyomás és a szabadalmaztatott Waveguide kialakítás teljesen kör alakú sugárkeresztmetszetet eredményez, melyben az energia eloszlás egyenletes, nincs szükség a lézerforrás tükreinek extrém pontos beállítására, a be és kikapcsolás rendkívül gyors. A gravírozás kristálytiszta, még nagy sebességek esetén is lehetőség van nagyon vékony vonalak, apró részletek kigravírozására.

és / vagy

Yb Fiber lézerforrás

A karbantartásmentes, léghűtéses, 1.070nm hullámhosszúságú infravörös lézersugarat előállító lézerforrás alkalmas fémek közvetlen jelölésére, akár mély gravírozására, klf. műanyagok, szénkészítmények, ipari kerámiák, stb. jelölésére.

A lézerforrás rendkívül jó dinamikus tulajdonságai miatt és mert a sugár nagyon kis pontba fókuszálható, nagyon vékony vonalak és apró részletek is jelölhetőek, kigravírozhatóak.

RF gerjesztésű CO2 lézerforrás


Yb Fiber lézerforrás