Epilog Laser logo
 


Epilog FusionEdge lézergravírozó és vágógép

FusionEdge

Közepes méret, felső kategóriás tulajdonságok

A középkategóriába pozícionált Fusion Edge lézergravírozó és vágógépek a Pro család kistestvérei. Valójában csak a munkaterületük kisebb, szinte minden lényeges tulajdonságukban azonosak a csúcsmodellekkel. Az érintőképernyős kezelőpanel, a számítógépre közvetített pozícionáló kamerakép ugyanaz, mint ahogy a fém / kerámia RF gerjesztésű CO2 lézerforrás. Nagyon könnyű kezelhetőség, figyelemre méltó termelékenység, Ezek a közepes méretű gépek óriási potenciálokat rejtenek.

Bővebben

Epilog FusionPro lézergravírozó és vágógép

FusionPro

A nagy méretű csúcsmodellek

A felső kategóriás Fusion Pro lézergravírozó és vágógépek akár ipari munkaállomásként is megállják a helyüket, de a kisvállalkozásoknak sem kell idegenkedniük tőlük.
A 21. századi elvárásoknak megfelelő érintőképernyő egyszerű, mindenre kiterjedő kezelhetőséget nyújt a számítógépre közvetített pozícionáló kameraképpel együtt ezeknek a 4,2 m/s teljes sebesség mellett is tökéletesen precíz, nagy termelékenységű gépeknek. Az extrém merev monolit váz, a fém / kerámia RF gerjesztésű CO2 lézerforrás, az 5G gyorsulást adó motorok sohasem fognak gátat szabni a termelésnek vagy akár az alkotásnak.

Bővebben

Az epilog.hu az R+C Zrt. Epilog disztribútori honlapja.
Copyright © 2016 R+C Zrt. Minden jog fentartva | All Right Reserved
Ez a weboldal külső forrásból származó médiatartalmat is használ | This website uses media contents from external sources
Szerzői jogi és védjegy információk | Copyright and trademark informations
Adatvédelmi tájékoztató