Minden a lézergravírozásról és vágásról

elvalaszto-arnyek

Az Epilog.hu honlapunkon a Gépek menüpont alatt megtalálja az összes jelenleg gyártott Epilog lézeres gravírozó és vágógép leírását, opcionális kiegészítőit és adatlapját.

Azonban ahhoz, hogy valaki a valóban megfelelő gépet válassza, a technikai adatok önmagukban kevesek. Szükség van némi elméleti ismeretre is. A következő, több (menü)pontra tagolt leírás ebben kíván segíteni, főként azoknak, akik még nem foglalkoztak soha ezzel az anyagmegmunkálási területtel.

Természetesen az ismeretanyaggal könyveket lehetne megtölteni, különösen ha minden részlet mély fizikájába is el szeretnénk merülni, de ez nem ennek az oldalnak a célja. Bizonyos részek a lézergravírozás egyes részleteiről szólnak általában, bizonyos részek csak az Epilog gépek esetén igazak, vagy azokra vannak leszűkítve.

Reméljük a következő cikksorozat sok mindent megvilágít, vagy legalább segít kérdések megfogalmazásában, mely által a Tisztelt Érdeklődő már önállóan is tud keresni az interneten, vagy célirányosan kérdezni tőlünk valamelyik elérhetőségi lehetőségünkön.

Tartalom jegyzék: